Ik ben Balling van Kuiken,

36 jaar en van jongs af aan gek op hardware. Daarnaast sinds 8 december 2019 trotse vader van Tieme en sinds 30 juni 2021 van Toby!

20 jaar geleden richtte ik mij vooral op het overclocken van met name processoren. Om het maximale eruit te halen had ik regelmatig het raam naar buiten open (ook in hartje winter) zodat de temperatuur in mijn kamertje lager was en ik daardoor nog net een stapje verder kon gaan. Het was daarnaast de sport om de beste processor batch of stepping uit te zoeken die erom bekend stond verder overgeclockt te kunnen worden dan andere. 

Met de tijd is mijn interesse verschoven naar laptops gericht op de zakelijke markt. Deze laptops kenmerken zich door hoge kwaliteit, docking station mogelijkheden en de beste garantievoorwaarden. Dit in vergelijking met consumentenlaptops. Onderweg werken op een snelle en compacte zakelijke laptop en dit op locatie voortzetten op twee >24″ monitoren, een volwaardig toetsenbord en een fijne muis. De perfecte werkplek wat mij betreft.

Deze zakelijke apparatuur heb ik vervolgens gekocht en verkocht tijdens mijn studie en later naast banen in de internationale sales en trading. Uiteindelijk deed zich de mogelijkheid voor mij voor 100% te richten op het aanbieden van laptops en complete IT-werkplekken aan particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Dit doe ik nu ruim 10 jaar met veel passie!

"Fijn werkende IT-apparatuur, goede service en persoonlijk contact, daar sta ik voor"

Vragen? Stel ze direct!

Op zoek naar de perfecte laptop voor de juiste prijs? Wij helpen je graag om de laptop te kiezen die past bij jouw wensen!