Retourneren / retourbeleid

Bedenktijd/retour

Consumenten:

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via balling@balling.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Vraag naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met balling@balling.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Zakelijke klanten:

In principe geen herroepingsrecht en daarmee mogelijkheid tot retourzending. Neem contact op via balling@balling.nl voor de mogelijkheden. Wij proberen zo goed mogelijk met u mee te denken om wel tot een passende oplossing te komen voor uw bedrijf of organisatie.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact

Voor vragen, suggesties of advies zijn wij (bijna altijd!) te bereiken op onderstaande gegevens:

Balling.nl
Bakboard 35
8502 AL Joure

Telefoon: 06-45023822
E-mail: balling@balling.nl
Website: https://balling.nl

KVK: 57636001
BTW: NL106372695B01

 

Garantie & Klachten

Garantie

Op gebruikte IT-apparatuur wordt 3 tot 6 maanden garantie gegeven. Op nieuwe apparatuur is dat 2 jaar of langer. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om tot een snelle afwikkeling te komen. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te e-mailen naar balling@balling.nl of door telefonisch contact op te nemen via 06-45023822.

 

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • iDeal voor verzending
  • Overboeking op locatie of voor verzending
  • Betaalverzoek via bijv. WhatsApp op locatie of voor verzending
  • Contante betaling op locatie